Swedish flag
Sök

Nyheter

Green Leaf och Raspberry Sorbet

Välkomna årets nya fräscha anteckningsböcker i färgerna Green Leaf & Raspberry Sorbet, färger utvalda för att pigga upp och göra dig glad! Inspirationen till färgerna har vi hämtat från vår svenska natur, tänk er nyutslagna löv på våren där har ni Green Leaf och solvarma hallon eller en läskande hallonsorbet på sommaren där har ni Raspberry Sorbet.

Thread Bound of Sweden

Thread Bound of Sweden är en helt ny anteckningsbok i A5 med svensk design från Paperstyle. Med influenser från det japanska och skandinaviska rena formspråket är Thread Bound of Sweden i all sin enkelhet en anteckningsbok att njuta av.

5-årsdagbok i Brown Oak

Ny färg på vår femårsdagbok är Brown Oak. Ek är ett hållbart material och har genom historien förknippats med styrka och hållbarhet, något som stämmer väl överens med våra klassiska 5-årsdagböcker. Färgen passar även fint i de trender som råder. Den har samma inlaga som våra andra femårsdagböcker, en dagboksdel med gott om plats för dagliga anteckningar och vädernoteringar. Här kan du även planera för de kommande åren med en femårsplan och fylla i din bucket list. Det finns sidor för att skriva ner dina mål och hur du ska ta dig dit samt sidor för dagar att minnas.

Köp våra böcker online