Swedish flag
Sök

Paperstyle, inspirerad av naturen

Vi tror att sann skönhet kan hittas i naturen. Det är här, i den nordiska naturen, vi hittar vår inspiration till Paperstyle-sortimentet. Med noggrant utvalda material av högsta kvalitet hittar du här både trendiga och naturnära färger att välja mellan. Med vårt breda utbud hoppas vi att du ska hitta en Paperstyleprodukt som passar dig och din personlighet.

I den digitala värld vi lever i vill vi uppmuntra till att skriva för hand. Det finns så många fördelar med att använda papper och penna! Inte minst är det avkopplande och språkutvecklande, det underlättar även vid inlärning och hjälper dig att komma ihåg bättre.

Välkommen till Paperstyle!

hero_about

Vision

Vi vill vara det självklara valet för människor i de nordiska länderna som letar efter väldesignade anteckningsböcker och dagböcker av högsta kvalitet, tillverkade med stor omsorg om vår miljö.

Grön skrivbok A5

Mission

Vi erbjuder ett brett utbud av väldesignade pappersprodukter med kvalitet, färger och detaljer som gör skillnad. Tillverkade med stor omtanke om vår natur för alla kreativa människor som uppskattar kvalitetsprodukter.

Historia

Paperstyle grundades i Sverige 1997 med visionen att erbjuda högkvalitativa pappersprodukter med en tidlös skandinavisk design. Produkter och design har förändrats under åren, men vår ambition att tillverka produkter på ett hållbart sätt lever i högsta grad kvar.

Paperstyle är en del av Concess Nordic AB, som ägs av Leuchtturm Gruppe, ett tyskt familjeägt företag i tredje generation med stor passion för papper, design, kvalitet och detaljer som gör skillnad, en passion som delas av alla i företaget. Företaget grundades 1917 och har flera varumärken som Leuchtturm, Leuchtturm1917, Semikolon, Betghe, Torquato, Treuleben, Legendär och Stilform.

Läs mer om oss

Upptäck alla våra anteckningsböcker