Swedish flag
Sök

Kvalitet

Vi älskar papper

Vår stora passion för papper, design, kvalitet och detaljer som gör skillnad är vad som gör Paperstyle-kollektionen speciell. Upplev skönheten i det handskrivna och alla bra egenskaper det för med sig.

Papper

Det papper vi har valt till våra anteckningsböcker är ett svenskt högkvalitativt papper från Munken som kommer behålla sin fräschhet i generationer framöver. Det krämfärgade pappret har en slät yta som är skön att skriva på. Papprets sammansättning och tjocklek gör att du kan använda både bläckpennor, kulspetspennor och blyertspennor utan att bläcket blöder igenom till nästa sida. Papprets struktur förhindrar att bläcket flyter ut, något som passar alla med höga krav på kvalitet. Vi önskar dig en trevlig skrivupplevelse och vi garanterar att dina anteckningar och skisser kommer att leva under lång tid.

Textilomslag

Det högkvalitativa pappret förtjänar ett exklusivt omslag av linnetyg med en trevlig struktur och känsla. Våra anteckningsböcker är gjorda för dagligt bruk för att hålla i många år och kan även fungera som inredningsdekoration. Vi lägger stor vikt vid att hitta det perfekta bokomslaget tillverkat i Europa.

Återförsäljare, Paperstyle anteckningsböcker i olika färger

Egenskaper

Paperstyle – svensk design, tillverkad med svenskt högkvalitativt papper. För dig som älskar att skriva och skissa, ofta och mycket.

Textilomslag

Anteckningsbokens omslag är tillverkade av noga utvald, slitstark och miljöcertifierad textil. Framtagen för att hålla för dagligt bruk i minst tio år.

Matchande märkband

Varje bok har ett matchande märkband i silke för att lätt hitta till rätt sida.

Swedish flag

Svensk design

Paperstyle är designad i Örebro, Sverige.

Trådbunden inlaga

Alla anteckningsböcker är trådbundna för bästa kvalitet och för att hålla länge.

Åldersbeständigt papper

Ett åldersbeständigt papper har en god förmåga att motstå yttre påverkan och bryts inte ner över tiden. Det du skriver kan bevaras i generationer.

Pappersvikt

Det exklusiva och tjocka papperet som används i våra anteckningsböcker ger kreativ frihet (då olika pennor kan användas) och ger en mycket behaglig skrivupplevelse.

Matchande kapitälband

Våra böcker har kapitälband som matchar perfekt till bokomslaget (en estetisk liten detalj).

Syrafritt papper

Vi använder syrafritt papper som varar längre och bevarar sin vithet. Om ett papper inte är syrafritt kan det gulna och bli mer skört över tiden.

Produktens klimatpåverkan CO2-neutral

Våra anteckningsböcker produceras CO2-neutralt på ett noga utvalt bokbinderi i Europa.

Cradle to Cradle Certified®
(bronsnivå)

Pappret är också Cradle to Cradle Certified® på bronsnivå. Detta är en global standard som garanterar att det producerade pappret är en del av ett pågående cirkulärt system. Därför kan rester från produktionen och pappret i våra anteckningsböcker användas igen så länge vi återvinner det korrekt.

FSC® certifierat papper

FSC® står för Forest Stewardship Council®. Det är en ideell organisation som arbetar för att skydda skogar över hela världen. FSC främjar en ekologiskt, socialt och ekonomiskt ansvarsfull förvaltning av världens skogar.

Swedish flag

Svenskt papper

Det högkvalitativa papperet kommer från ett av världens renaste pappersbruk, beläget på Västkusten i Sverige.

Läs mer om oss

Upptäck alla våra Anteckningsböcker